• <td id="lid6d"><option id="lid6d"></option></td>
      1. <track id="lid6d"><strike id="lid6d"><tt id="lid6d"></tt></strike></track>
        • 01

          Panel Kontrol

          Panel kontrol tutul layar sing cerdas & profesional kanthi program sing ramah pangguna, gampang digunakake lan kinerja apik.

        • 02

          Plat Pemanas

          Layout platen pemanasan sing luwih kenthel lan paling apik kanthi pemulihan panas sing luwih cepet njamin distribusi panas lan tekanan panas.

        • 03

          Desain & Bingkai

          Investasi sing dirancang lan perkakas profesional kanggo mesthekake mesin press panas katon apik lan nindakake kanthi sampurna.

        • 04

          Bagean Listrik

          Suku cadang sing disertifikasi UL utawa CE ditrapake kanggo mesthekake kualitas lan stabilitas mesin press panas, umur layanan super dawa.

        Easytrans-heat-press-mesin

        Produk Anyar

        • panas tekan
          rosin press

        • Istimewa
          nawarake

        • wareg
          klien

        • mitra
          sak ndonya

        • Pabrik XINHONG

          Pabrik XINHONG

        • Tim Xinhong

          Tim Xinhong

        • Produksi XINHONG

          Produksi XINHONG

        Apa Pilih Kita

        • Luwih saka 20 Taun Pengalaman

          Wiwit taun 2002 lan mbangun Xinhong Group Limited ing taun 2011, kita wis kerja sama karo macem-macem distributor lapangan transfer panas kanggo nyedhiyakake mesin press panas sing berkualitas tinggi lan wis menang reputasi sing apik.

        • Swara 100 karyawan lan tim trampil

          Tim Xinhong digawe saka dhukungan teknis sing trampil, tim QC sing dipercaya lan buruh sing terlatih, njamin saben mesin penet panas digawe kanthi standar sing dhuwur banget lan stabil banget.

        • 5 taun garansi layanan ing pigura

          Xinhong nyedhiyakake garansi 1 taun kanggo komponen mesin penet panas utama kaya listrik, garansi 5 taun kanggo pigura mesin lan dhukungan teknis.

        • Seneng kustomisasi karo kita lan gawe mesin press panasSeneng kustomisasi karo kita lan gawe mesin press panas

          OEM & ODM

          Seneng kustomisasi karo kita lan gawe mesin press panas

        • Layanan dodolan sing dipercaya lan dhukungan profesional ngenteni sampeyanLayanan dodolan sing dipercaya lan dhukungan profesional ngenteni sampeyan

          CUSTOMER CARE

          Layanan dodolan sing dipercaya lan dhukungan profesional ngenteni sampeyan

        • Kabeh spare parts sing CE utawa UL certified lan strictly ditesKabeh spare parts sing CE utawa UL certified lan strictly dites

          PARTS KUALITAS

          Kabeh spare parts sing CE utawa UL certified lan strictly dites

        Blog Kita

        Obrolan Online WhatsApp!
        欧美久久久久久又粗又大,一区二区三区日韩欧美,日韩无码无遮拦A级毛片,中文字幕亚洲黄片