• <td id="lid6d"><option id="lid6d"></option></td>
   1. <track id="lid6d"><strike id="lid6d"><tt id="lid6d"></tt></strike></track>
    • 01

     Paneli i kontrollit

     Paneli i kontrollit me prekje t? ekranit i dizajnuar inteligjent dhe profesional me program miq?sor p?r p?rdoruesit, i leht? p?r t'u p?rdorur dhe performanc? e mir?.

    • 02

     Pllaka Ngroh?se

     Planifikimi m? i trash? dhe m? i mir? i bobinave t? ngrohjes Pllaka ngroh?se me rikuperim m? t? shpejt? t? nxeht?sis? siguron shtypjen e nxeht?sis? edhe shp?rndarjen e nxeht?sis? dhe presionit.

    • 03

     Dizajn & Korniz?

     Investime t? dizajnuara dhe veglave profesionale p?r t'u siguruar q? makina e shtypjes s? nxeht?sis? t? duket e mir? dhe t? funksionoj? absolutisht perfekte.

    • 04

     Pjes? elektrike

     Pjes?t e k?mbimit t? certifikuara UL ose CE aplikohen p?r t? siguruar cil?sin? dhe q?ndrueshm?rin? e makin?s s? shtypjes s? nxeht?sis?, jet?gjat?sin? super t? gjat? t? sh?rbimit.

    Easytrans-ngrohje-presi-makineri

    Produkte t? reja

    • shtypje ngroh?se
     shtypje kolofon

    • E ve?ant?
     oferta

    • I k?naqur
     klient?t

    • Partner?t
     bot?ror

    • Fabrika XINHONG

     Fabrika XINHONG

    • Ekipi Xinhong

     Ekipi Xinhong

    • Prodhimi XINHONG

     Prodhimi XINHONG

    pse na zgjodhet ne

    • P?rvoj? mbi 20 vjet

     Q? nga viti 2002 dhe rind?rtuar Xinhong Group Limited n? vitin 2011, ne kemi qen? partner? me shp?rndar?s t? ndrysh?m t? fushave t? transferimit t? nxeht?sis? p?r t'u ofruar klient?ve tan? makineri p?r shtypje t? nxeht?sis? me cil?si t? lart? dhe kishim fituar reputacion shum? t? mir?.

    • Mbi 100 punonj?s dhe ekip t? aft?

     Ekipi i Xinhong p?rb?het nga mb?shtetje teknike t? aft?, ekip i besuesh?m QC dhe pun?tor? t? trajnuar mir?, sigurojn? q? ?do makin? shtyp?se e nxeht?sis? ?sht? b?r? n? standarde shum? t? larta dhe shum? t? q?ndrueshme.

    • 5 vjet garanci sherbimi ne korniza

     Xinhong ofron 1 vit garanci p?r komponent?t kryesor? t? makin?s s? shtypjes s? nxeht?sis? si elektrike, 5 vjet garanci p?r kornizat e makin?s dhe jet?gjat?sin? e mb?shtetjes teknike.

    • Shijoni personalizimin me ne dhe nd?rtoni makinerit? tuaja t? shtypjes s? nxeht?sis?Shijoni personalizimin me ne dhe nd?rtoni makinerit? tuaja t? shtypjes s? nxeht?sis?

     OEM & ODM

     Shijoni personalizimin me ne dhe nd?rtoni makinerit? tuaja t? shtypjes s? nxeht?sis?

    • Sh?rbimi i besuesh?m i shitjeve dhe mb?shtetja profesionale ju presinSh?rbimi i besuesh?m i shitjeve dhe mb?shtetja profesionale ju presin

     KUJDESIT T? KONSUMATOR?VE

     Sh?rbimi i besuesh?m i shitjeve dhe mb?shtetja profesionale ju presin

    • T? gjitha pjes?t e k?mbimit jan? t? certifikuara CE ose UL dhe t? testuara rrept?sishtT? gjitha pjes?t e k?mbimit jan? t? certifikuara CE ose UL dhe t? testuara rrept?sisht

     PJES? CIL?SORE

     T? gjitha pjes?t e k?mbimit jan? t? certifikuara CE ose UL dhe t? testuara rrept?sisht

    Blogu yn?

    WhatsApp Online Chat!
    欧美久久久久久又粗又大,一区二区三区日韩欧美,日韩无码无遮拦A级毛片,中文字幕亚洲黄片